Oglas za posao

ZAPOŠLJAVAMO, zbog povećanog obima posla:
možda TRAŽIMO ACCOUNT MANAGER-a?

Opis posla: most između onoga što klijent želi i krajnjeg rješenja

Mi smo Galileo production doo, tim kreativnih ljudi u domenu videa i dramskih umjetnosti, koji u svom portfoliju imaju projekte od igranog filma do TV reklama, muzičkog spota i/ili namjenskog filma, pa do svečane olimpijske ceremonije i medjunarodnih filmskih koprodukcija. Kao kreativna industrija – ne samo da snimamo filmove, već kroz naše TV reklame i namjenske filmove – kreiramo brendove i razvijamo strategije komunikacije, borimo se za tržište i vrline naših klijenata, za male i velike naručioce, za ideje od opšteg interesa, bez obzira da li je to jedan mjesec rada ili čitava godina, radeći projekte pojedinačne vrijednosti od 3-300 hiljada eura. Ponekada, u našim projektima radi svega par ljudi, a ponekada i do 300. Ima dana kada saradjujemo sa regionalnim i/ili evropskim zvijezdama, a nekada sa dječakom/djevojčicom kome je to prvo snimanje. Nekada na setovima imamo vegane, ljevoruke i dugokose, nekoliko desetina tona opreme, koordiniramo kamionima i helikopterima, nekada pričamo na engleskom, sporazumijevamo se na italijanskom, švedskom, albanskom, romskom, slovenačkom… Naš posao nikada nije bez izazova, ali sa istom poentom: uvijek se svakome posvetimo – kao da je najvažnija osoba na svijetu, jer zaista to i jeste. U ovom trenutku, zbog povećanog obima posla, tražimo nekoga da se pridruži našem timu, u domenu posla ACCOUNT MANAGERA.

ŠTA I KOGA TRAŽIMO:

Kada ne snimamo filmove, mi radimo projekte u domenu kreativnih industrija: TV reklama, namjenskog videa i muzičkih spotova, kao i projekte koji se popularno zovu Arts for social change (namjenski filmovi o izazovima tranzicije, koji mogu promijeniti politike odlučivanja o pojedinim oblastima: marginalizovanim grupama, invalidnim licima, zdravstvu …). Čak, sa puno truda – vršimo i efikasnu obuku po tom pitanju, od korporativnog sektora, preko NVO-a do preduzetnika, studenata i pojedinaca. Ovim ukupnim kreativnim poslom izdržavamo našu firmu i ljude – do narednog filma, tj. od toga plaćamo račune. Radimo poslove produkcije ali i full service kreativne agencije. I sve to navedeno – tokom niza godina, sve ono što radi account manager – radili smo sami. To je posao koji se provlači kroz dosta sektora, gdje je težište posla u domenu komunikacije sa klijetom i/ili sa kreativnim timom, gdje poznajemo lično sve svoje klijente i saradnike (sa mnogima od njih – kroz dugogodišnju uspješnu saradnju imamo prijateljski odnos zasnovan na poštovanju i povjerenju).  Sa svakim našim klijentom, sa svakim njegovim uspjehom – zajedno rastemo, i veoma rijetko se desi da naš raniji klijent potraži nekoga drugoga.

Dugi niz godina, jedan dio našeg tima, sam je učestvovao na tenderima za javne nabavke, u pripremi ponude, dokumentacije, u procjeni potencijalne prednosti i nedostataka u poslovnim procesima, sami smo pregovarali uslove ugovora i završne ponude, kao i o rokovima, isporuci, neplaniranim stvarima, probijanju budžeta, ali i funkcionalnim i estetskim specifikacijama proizvoda ili usluga. Sami smo prikupljali podatke o tržištu i korisnicima, provjeravali učinak i domete naših kampanja, prateći regionalna kretanja i svjetske trendove. Sami smo planirali i održavali dobar odnos između klijenta i nas. Možda i dalje možemo da nastavimo na ovaj način, po starom, da mi sami to i dalje radimo, ali – možda je došlo vrijeme da nam se u tome pridruži jos neko, i bude posvećen samo tome – ne bi li se mi ostali posvetili još bolje samo kreativnom dijelu našeg zajedničkog posla. Dakle, možda tražimo pojedinca koji će se baviti svim onim prodajnim i postprodajnim aktivnostima, kojima je glavni cilj da klijent/naručilac bude zadovoljan, ne bi li nastavili saradnju i naredni put, da bude most između onoga što klijent želi i krajnjeg rješenja. Kada kažemo – možda – onda znači da želimo nekoga ko će nas ubijediti da je to on/ona, i da nam zaista treba.

Iako nudimo okruženje otvoreno za nove ideje i različita mišljenja, za odredjene stvari jesmo formalisti: radno vrijeme počinje u 9h a završava se u 17h, i imamo neradne dane vikenda. Ipak, kada ima posla, i kada je odgovornost na svima – radno vrijeme se produži, uz obostranu saglasnost, solidarnost i nadoknadu. Naravno, tu su i bonusi za izuzetna postignuća. Isto tako, kada neko od nas ima roditeljski sastanak, pregled kod doktora, ili iznenadnu kafu sa simpatijom – spremni smo da izadjemo u susret bez puno pitanja. Sve ako smo vrijedni, posvećeni i ako se posao kvalitetno završava.

Dakle, ako ste spremni, voljni i kvalifikovani za ovaj tim – dobrodošli!

Opis posla:

  • operativac za komunikaciju izmedju specifičnih želja naših klijenata i našeg tima, odgovoran za medjusobni razvoj i unapređenje
  • most između onoga što klijent želi i krajnjeg rješenja
  • praćenje tendera, javnih konkursa raznih vrsta i sl.
  • razvoj partnerstva s relevantnim institucijama
  • prateći administrativni poslovi
  • briga o internom komunikacijskom kanalu (praćenje rada na projektima)
  • briga o eksternom komunikacijskom kanalu (website i društvene mreže)
  • podrška u produkciji

Šta nudimo:

  • redovnu platu, sastavljenu od fiksnog dijela i onog po učinku (varijabila)
  • lijepe uslove za rad, radno vrijeme 5 dana u sedmici, 8 sati dnevno
  • godišnji odmor dostojan čovjeka
  • plaćene prekovremene sate, ako do njih dodje
  • širenje vidika i dosta timskih aktivnosti
  • kafu, čajeve i Cedevitu

Šta očekujemo:

 • Nekoga kome će ovaj posao biti veoma važan i ko se u njemu želi dokazati, napredovati, učiti i zaraditi
 • Nekoga ko ima besprekorne komunikacijske vještine, sa puno osmjeha, vedrine i razboritosti
 • Neko ko zna šta je organizovanost i planiranje, posvećenost, vaspitanje i lojalnost
 • Nekoga ko prihvata izazove, prati novosti i konkurenciju, te ima snažnu želju da ponudi svoje rješenje
 • Nekog ko zna ili će tek naučiti Powerpoint ili Keynote, Excel & ima vozačku dozvolu
 • nekoga ko ima još neku sjajnu vještinu, vrlinu i znanje – o čemu će pričati sa nama
 • nekoga ko je završio Komunikologiju, Ekonomiju, Žurnalistiku, FTV Produkciju ili neki od smjerova dramskih umjetnosti
 • nekoga ko nije završio ništa od navedenog, ali ima vrlinu i znanje koje će sve zasijeniti
 • nekoga ko želi baš sa nama da radi – i ko će nam objasniti zašto je to tako
 • nekoga ko će nam svojim motivacionim pismom objasniti da je kao stvoren za nas, pa ćemo se mi pitati kako ga ranije nismo sreli i uposlili

Mogućnost improvizacije na zadatu temu: Ako si osoba od znanja i iskustva – lako ćemo se dogovoriti. No, ako si osoba koja tek treba da ostvari iskustvo i znanje, a imaš jaku želju da učiš sa nama – ne skrivaj se, i ti si dobrodošla/dobrodošao (kao JR account manager).

DAKLE, kao što smo se potrudili da ti predstavimo ko smo to mi, šta i kako sve radimo ono od čega ostvaruje profit naša mala firma, kako smo to radili do sada – tako od tebe očekujemo da nam se prijaviš putem ove forme, do 10. januara 2020.  i objasniš da si ti najbolje rješenje za nas. SREĆNO!! 

Link na formular https://forms.gle/aBSj6maqN8oeRcgX8

*radni odnos počinje od 1. februara 2020.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!